Administratief vastgoedbeheer

Wilt u meer tijd overhouden en uw administratief vastgoedbeheer uitbesteden? Laat Lokaal Vastgoedbeheer uit Arnhem het regelwerk doen. Er komt nogal wat administratie kijken bij de verhuur van uw vastgoedbezit. Wij ontzorgen u graag door dit werk voor u uit te voeren en de administratie bij te houden.

Welke werkzaamheden horen bij het administratief vastgoedbeheer?

Het beheren van vastgoed en de administratie die hierbij komt kijken, is een grote klus die veel tijd van u kan vragen. Om u te ontzorgen op dit vlak, nemen wij graag uw administratief vastgoedbeheer over. Dat kunt u van ons bedrijf in vastgoed verwachten:

  • Het opstellen van huurovereenkomsten
  • Het documenteren van huurovereenkomsten
  • Het incasseren van maandelijkse huurpenningen
  • Het maandelijks doorstorten van de huurpenningen aan de eigenaar
  • De jaarlijkse verhoging van de huurprijsindexering
  • Het maandelijks opstellen van rapportages van vastgoed

Wij houden ons actief bezig met deze werkzaamheden. U rekent daarbij op een proactieve benadering en een snelle communicatie met onze experts indien u vragen heeft.

Besteed uw werkzaamheden uit aan experts

Wilt u het beheer van uw vastgoed voor zakelijke of particuliere verhuur uitbesteden? Naast administratief vastgoedbeheer nemen wij ook andere werkzaamheden van u over. Zo regelen wij onder meer het commercieel vastgoedbeheer. Voor meer informatie over de mogelijkheden neemt u vrijblijvend contact met ons op via 085 064 5988.