Technisch beheer van uw vastgoed

Het technisch beheer van uw vastgoed uitbesteden aan Lokaal Vastgoedbeheer uit Arnhem, zal u veel extra tijd opleveren. Het (technisch) onderhoud van uw pand(en) kan namelijk al snel tijdrovend zijn. Is er een storing of schade? Wij handelen dit graag voor u af. Met een groot netwerk van vakmensen die klaarstaan, kunnen wij iedere klus klaren.

Geen omkijken naar onderhoud door het technisch beheer van uw vastgoed uit te besteden

Heeft de huurder van uw pand last van een lekkage? Zijn de sleutels kwijt? Of is er onderhoud aan de woning nodig? Daar hoeft u zich bij ons niet druk over te maken. Als vastgoedbeheerder zijn wij het aanspreekpunt voor uw huurder en zorgen wij voor de juiste oplossing. Wij regelen onder meer:

  • Het aannemen van meldingen van huurders
  • Het inschakelen van experts voor het afhandelen van storingen en/of schade
  • De controle op de uitgevoerde werkzaamheden

Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen wij snel de juiste partij inschakelen voor de klus. Zo heeft u geen omkijken meer naar het technisch beheer van uw vastgoed. Wilt u ook andere werkzaamheden uitbesteden aan ons bedrijf in vastgoed? U rekent onder meer op ons voor uw administratief vastgoedbeheer.

Ontdek hoe wij u kunnen ontzorgen

Bent u op zoek naar een bedrijf waaraan u het technisch beheer van uw vastgoed kunt uitbesteden? Wij nemen deze werkzaamheden graag van u over. Naast technisch vastgoedbeheer zijn wij ook actief in het geven van vastgoedadvies. Wilt u de mogelijkheden bespreken of advies ontvangen? Neem direct contact met ons op via onderstaande knop of bel naar 085 064 5988.