Commercieel vastgoedbeheer

Wilt u commercieel vastgoedbeheer uitbesteden aan een bedrijf in Arnhem? Bij Lokaal Vastgoedbeheer regelen we dit graag voor u. Van het werven van huurders tot het regelen van het in- en uitchecken: wij nemen als uw commercieel vastgoedbeheerder alle handelingen omtrent uw vastgoed uit handen.

Wat houdt het uitbesteden van commercieel vastgoedbeheer in?

Als commercieel vastgoedbeheerder regelen we bij ons bedrijf in vastgoed alle commerciële handelingen rondom uw vastgoedbeheer. Dit omvat onder meer:

  • De bepaling van de juiste huurprijs (marktconform)
  • Het zoeken en screenen van een huurder
  • De in- en uitcheck van de woning

Door het commercieel beheer van uw vastgoed uit te besteden aan ons als vastgoedbeheerder, kunt u ervan uitgaan dat uw pand nooit lang leeg komt te staan. Dankzij een groot netwerk en ons aanbod van verschillende diensten, zijn wij in staat om snel te schakelen. Zo rekent u erop dat uw pand binnen een mum van tijd bewoond wordt door een betrouwbare huurder.

Reken op ons voor een professionele aanpak

Met een team van ervaren specialisten op het gebied van vastgoedbeheer, rekent u op een transparante aanpak en snelle communicatie. Ons doel is om u als beheerder volledig te ontzorgen van alle werkzaamheden. Wilt u uw vastgoedbeheer uitbesteden aan een professioneel, commercieel vastgoedbeheerder? Wij nemen graag uw zorgen uit handen. Dat doen we niet alleen op commercieel vlak. U rekent namelijk ook op ons voor uw technisch vastgoedbeheer. Wilt u meer weten of de mogelijkheden voor uw vastgoedverhuur bespreken? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop of bel naar 085 064 5988.